Sidevisninger i alt

mandag den 12. august 2013

Gik helt amok i weekenden med papir og tapetklister.....

Jeg har efterhånden fået samlet så meget forskelligt papir og æsker sammen, at nu skulle det bruges. Jeg har det gen i mig, der sørger for at jeg "gemmer" alt, fordi jeg får nok brug for det engang. Det kan nogen gange være rart, for så har man mange materialer.
Med tapetklister, papir, tape, gamle skotøjsæsker og poscatusher kan man lave en masse sjov og fine ting.



 
Jeg veksler lidt mellem at bruge hele ark papir eller rive små stykker af.
 



 


Dåser er rigtig gode til at sætte papir på og kan så bruges til opbevaring.

 

 

Kinabog som er pakket ind  med afrevne stykker papir.

 
 

 

 
 
 
 

 



 
 
 

onsdag den 7. august 2013

Mit hæklede tæppe

Rent Liv projekt, innovation, ungdomskultur, tænke ud af boksen, opbrud i skemaer osv, er bare en lille del af indholdet i de sidste 3 dages kursus inden skolestart på mandag. Vi afsluttede i dag med 2 gode foredragsholdere - Lektor Johannes Andersen fra Ålborg Universitet og hjerneforsker Kjeld Fredens. Kjeld Fredens tale om dynamik - at vi skal kaste ankeret igen et andet sted og det er lige der, jeg står med mit hæklede tæppe...... Jeg havde en forestilling om, hvordan og hvor stort mit tæppe skulle være. Men men men jeg har kun 197 firkanter og må nu kaste ankeret et andet sted og finde en anden løsning. Jeg er simpelthen gået død i at hækle og hækle og hækle alle de firkanter.

 
Planen var oprindeligt at jeg ville hækle alle firkanterne sammen med en blå farve. Nu tænker jeg for at få det lidt større, at jeg måske skulle hækle 4 firkanter sammen med hinanden og derefter hækle dem samme igen. Det giver lidt mere "fylde" imellem firkanterne......


 
 
 
 
 

torsdag den 1. august 2013

Fokus på gamle døre

Efter en skøn og dejlig ferie i det smukke Italien, er jeg igen at finde her på bloggen. Under min ferie fik jeg lyst til at sætte fokus på døre. Små gamle, smukke og slidte døre fortæller en historie. Fantasien får lov til at udfolde sig med sine egne små historier...... Gamle kirkedøre får ens tanker hen på middelalderens brune munke og deres liv. Alle de mennesker der gennem tiden er gået ud og ind af disse døre, det er fasinerende.

Hvad gemmer der sig bag alle dørene af forskellige skæbner? Hvilke mennesker passer til hvilke døre? osv....