Sidevisninger i alt

torsdag den 31. oktober 2013

Julestjerner.....

Juleslik kom på hylderne i efterårferien...... det er næsten ikke til at holde ud. Vi når at blive trætte af julen før den kommer. Men når det gælder forberedelser til julen er det godt nok at være lidt på forkant, da det tager tid at fremstille diverse juleting. Der skal måske laves hjemmelavede julegaver eller bare lidt nyt julpynt.
Jeg har været i gang med et forsøg med stjerner i stof.




Jeg har for første gang i mange år købt et færdigt samlesæt af engle. Jeg kunne simpelthen ikke stå for de fine engle fra "Tilda".




Små kakaomælksflasker med tape rundt om. Jeg forstiller mig dem med røde lys i og med små krænse i grønt rundt om flaskehalsen, evt. enebærgrene.



Til og fra kort eller bare pynt til grene.


Jeg har mine hjemmelavede visemænd til at stå fremme hele året, men her i december skal de have en mere fremtrædende plads.


onsdag den 30. oktober 2013

Stofrester

Det er guf for kreative sjæle, at få fingre i stofrester. Det er "spøjst", at når man ser noget stof, ved man lige nøjagtig, hvad det skal bruges til. Ideerne kommer helt automatisk når man ser stoffet......
Jeg var i tankerne igennem tæpper, små tasker, små punge, pudebetræk, kræmmerhuse da jeg havde stoffet i hænderne.


 
Jeg kunne selvfølgelig ikke lade være med, at lave bare lidt, da jeg kom hjem fra arbejde. Det er så dejligt afstressende at sætte sig en times tid og bare lade hænderne arbejde.








 
#pung #toilettaske

mandag den 21. oktober 2013

Reaktioner

Jeg tænker tit, at hvis jeg fik nogle reaktioner, på noget af det jeg laver, giver det mere lyst til at fortsætte med at være kreativ og måske gøre sig nogle nye udfordringer. Det er jo altid rart med en reaktion på det man laver - som et lille klap på skulderen.

Derfor er der nu installeret en "synes godt om" knap.

Så alle jer derude i blogsfæren, brug "synes godt om" knappen, hvis I støder på noget, der falder I jeres smag. Ellers brug kommentarerne til at give ris og ros.

Men lige nu får I lidt efterårsbilleder fra haven. Det er ikke en årstid jeg elsker at gå i møde, da det bliver mørkere og mørkere, regnfuld og trist, blæst og kulde..... i en uendelighed de næste mange måneder. Det positive er dog, at der bliver mere trygt og lunt indendørs til mange syslerier. Når foråret så igen kommer frem, er det udelivet der kalder.





onsdag den 16. oktober 2013

Så er jeg tilbage igen.......

Så er jeg tilbage igen efter et træls og lidt langt sygdomsforløb. Jeg har haft temmelig mange problemer med min ene nyre, men jeg er ved at være på den anden side, hvor det kun kan gå fremad. Jeg har derfor ikke haft energi og overskud til at lægge noget ind på bloggen. Faktisk har jeg slet ikke fået lavet noget kreativt i den periode, så jeg glæder mig til at komme igang igen.

Jeg er startet op med mit hæklet tæppe. Det er et projekt, jeg har været igang med meget længe og min tålmodighed har ikke altid været så god, når det gælder ting, som tager rigtig lang tid at lave. Jeg har stadigvæk alt for lidt firkanter, men nu bliver det som det er, så kan jeg hækle en god og bred kant rundt, så det "fylder" lidt mere.

 
Det tager da afsindig lang tid at hækle alle de firkanter sammen. Først den ene vej, så den anden vej......