Sidevisninger i alt

onsdag den 29. januar 2014

Drømmen......

Jeg har fået en enorm stor drøm om engang, at kunne indrette en gammel campingvogn. Fandt disse billeder på Pinterest og var fuldstændig solgt. Tankerne er helt ude i en dejlig flerfarvet blomstergrund, hvor der så skal stå en "lækker" nyistandsat campingvogn. Ren idyl og hygge......

 
Jeg har ingen problemer med, at forestille mig, sidde der med en god kop the og mit hækletøj.



tirsdag den 28. januar 2014

Betræk til fodskammel

Efter lidt sygdom og travlhed er jeg endelig færdig med mit betræk. Min store søn ville ikke have sin fodskammel mere og den skal jo ikke gå "til spilde", så jeg havde den stående lidt i alrummet ved en lille sofa. Efterhånden blev jeg træt af dens look - "plastik læder", så der måtte noget andet til. Det nemmeste var at hækle et betræk - så dermed gjort......


fredag den 17. januar 2014

Hils på H(elg)e

Ja, I må endelig hilse på H(elg)e, nu han er kommet til verden. Egentligt har jeg haft ham meget længe, men viste ikke lige, hvad jeg skulle stille op med ham. Der har været mange overvejelser om, hvordan han ville tage sig bedst ud - maling, vikle garn omkring ham, papirstrimler osv. Kender I det, lige pludselig er den der...... selvfølgelig skulle der hækles...... hermed gjort.

Det tager lidt tid, fordi man skal måle hele tiden. Skal der tages masker ud eller ind og hvornår.Jeg er så ikke så glad for sammensyningerne, måske det havde været en bedre ide, at hækle stykkerne sammen.

H(elg)e ønsker jer alle en rigtig god og kreativ weekend.





torsdag den 16. januar 2014

Endelig.......

Efter rigtig lang lang lang tid er jeg endelig blevet færdig med mit tæppe. Det har så ikke lige fået den størrelse, som jeg i første omgang, havde forestillet mig. Pyt pyt, færdig er den. Den blev så godt nok kun halv så stor, men der er nok til, at den kan varme mine ben, når jeg sidder i en lænestol.



 
#hæklet tæppe

 

lørdag den 11. januar 2014

Måske bliver det en ny hobby......

Jeg er lige nu meget optaget af papirflet, men ikke på den almindelige måde, hvor man fletter tasker ud af gammelt indpaknings papir, tebreve osv.
Nej, jeg har set for meget TV2 Frihuset, hvor de havde en gæst, som er helt suveræn til at flette hjerter, kræmmerhuse, kugler, luftballoner, raketter og alt mulig andet.

Her er mit spæde forsøg på at flette en lille tromme og et kræmmerhus. Det kan jeg godt blive meget bidt af. Det er typisk, at når man har sat sig noget i hovedet - mangler der materialer. Jeg måtte bruge det, jeg nu havde liggende. Men egentligt er jeg mest til ensfarvede, det kan godt blive lidt for spravlet....

 
Jeg måtte da også lige have fat i bogen om papirfletning. Den er fra Klematis og skrevet af Anna og Lene Schepper. De har en hjemmeside der hedder "Papermatix", hvor der er mange skabeloner og endnu flere modeller.




 
Jeg ved ikke lige hvad der er gået galt her, men jeg kan ikke vende billederne om......

søndag den 5. januar 2014

Hæklede covers til Iphone

Her lige et par forslag til hæklede covers til mobilen. De store flotte knapper, som jeg har brugt, kan købes i Stof og Stil. Ellers kan man hækle over en gammel knap, som jeg har gjort på den stribede.
Kom igang og brug alt jeres restegarn og skab noget til jer selv eller andre.





Der har lige sneget sig et syet cover ind her. Det er faktisk et viskestykke jeg har brugt.